Hoe duur is een kassa?

Natuurlijk kunnen we de vraag ‘Hoe duur is een kassa?’ direct beantwoorden met een getal. Dat werkt snel en transparant, maar het informeert niet volledig. Onze horecakassa heeft het keurmerk voor betrouwbare afrekensystemen. Dit keurmerk geeft zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede financiële bedrijfsvoering. Dan wordt het al snel duidelijk dat het jammer is om de winst die voortvloeit uit betrouwbaarheid, snelheid, bediengemak, veiligheid en het met één druk op de knop kunnen beschikken over real time rapportages af te doen in ‘an easy number’.

Kassa als levensader van het horecabedrijf

De vraag ‘hoe duur is een kassa’ durven we zonder omhaal te beantwoorden met: ‘Minder dan het u oplevert!’ We hebben ons sterk gemaakt voor een uitstekend en gekwalificeerd kassasysteem dat een bijdrage levert aan de (tijd) winst van het horecabedrijf. De tijd dat de kassa aan het eind van de gastbeleving, het afrekenmoment, uitsluitend een geldlade betrof is voorgoed verleden tijd. Onze moderne en geavanceerde horecakassa is bestelsysteem, afrekentool, (voorraad)beheersysteem en administratiesysteem in één. De horecakassa kun je zien als een betrouwbare levensader van het bedrijf.

Winst maken met je kassa

De vraag: ‘Hoe duur is een kassa?’ kun je als ondernemer dus beter ombuigen naar: ‘Wat levert een smart horecakassa mij op? Snelheid is een absolute must in het horecabedrijf. Onze smart kassa’s  sluit hier op aan met een duidelijke en gebruiksvriendelijke 15 inch touchscreen bediening, zodat het medewerkers geen moeite kost ermee om te gaan. Snelheid en het minimaliseren van fouten is slechts één van de voordelen. Met behulp van onze geavanceerde software verbinden we de processen aan de voor- en achterkant. De horecakassa is uit te breiden verschillende soorten randapparatuur zoals een pinapparaat, een printer voor kassabonnen of kassalades. De apparatuur is passend in iedere inrichting en eenvoudig aan te sluiten op bestaande bedrijfsmiddelen.

Elke ondernemer stelt zich de vraag ‘Wat kost het en wat levert het mij op?’ Of, in dit geval: ‘Hoe duur is een kassa die het mij makkelijker maakt te ondernemen?’ Smart Horeca Kassa heeft een jarenlange expertise op het gebied van betaalsystemen. Daarnaast hebben we heel goed gekeken naar de uitdagingen van horecaondernemers. Dit heeft geleidt tot de ontwikkeling van een kassasysteem dat totaal is afgestemd op deze specifieke branche; niet alleen als afrekensystemen, maar als instrument dat inzicht geeft in bedrijfsgegevens, voorraadbeheer en andere rapportages. Ook is het mogelijk om op afstand inzicht te krijgen in rapportages, in overzichten binnen debiteurenbeheer en in de omzetgegevens.

Hoe duur is een kassa en wat levert het op?

 • Op snelle wijze artikelen registreren
 • Tafelplattegrond
 • Berekenen van wisselgeld
 • Verwijderen van artikelen uit een transactie
 • Tafelfuncties: tafel boeken, tafel splitsen, tafel combineren, tafel overboeken etc.
 • Perersoneelfuncties: aan en afmelden, registratie van bediendewissel, afgeschermd deel voor personeel en managers.
 • Voorraadbeheer
 • Import van Excel bestanden met de artikelen
 • Rapportages
 • Boeken van debiteuren
 • En meer…

 

En dan nu de hamvraag: Hoe duur is een kassa, die helemaal is afgestemd op mijn horecabedrijf? Voor een eindprijs van € 1.286,00 heb je de beschikking over een zeer geavanceerd kassasysteem dat voorzien is van een 15 inch touchscreen, een onbeperkte software licentie en een externe (productie) bon-printer.

Ontdek het gratis

Is de interesse gewekt, maar wil je eerst meer weten en vrijblijvend uitproberen of onze moderne horecakassa binnen je horecabedrijf past? Neem dan direct contact op meer informatie of een vrijblijvende demo.

Via onze website kunt je online een vrijblijvende demo aanvragen. We geven uitgebreid uitleg op al je vragen, maar belangrijker, via de gratis demo kun je eenvoudig met je eigen pc data, zoals artikelen, prijzen of debiteuren toevoegen die met een druk op de knop worden gesynchroniseerd met het horeca kassasysteem.

Hoe werkt een kassa?

Hoe werkt een kassa met moderne mogelijkheden? De smart kassa, keurmerk kassa, de horeca kassa of de witte kassa zijn allemaal termen waarmee hetzelfde wordt bedoeld: een kassa bestaande uit een kassasysteem en een controlemodule. Deze twee onderdelen hebben elke een eigen functionaliteit. De software is speciaal afgestemd op de eisen die de horecabranche stelt, is op maat in te richten en is voorzien van efficiënte functies met betrekking tot financieel beheer. Onze kassasystemen hebben het keurmerk ‘Het Betrouwbaar Afrekensysteem’. Dit keurmerk geeft zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede financiële bedrijfsvoering en administratie.

Een smart kassa legt alle transacties vast en bewaard deze. Wijzigingen zijn niet mogelijk en dat maakt de kassa geschikt voor controlerende instanties. Om deze reden is een smart kassa binnen de meeste horecaondernemingen verplicht. Wie meer € 25.000 per jaar aan geserveerde maaltijden verkoopt is verplicht te werken met een kassa die het door de Belastingdienst gestelde keurmerk heeft. Maar hoe werkt een kassa? En met name een smart kassa? Eigenlijk zouden we willen zeggen: Eenvoudig! Want dat is hoe het is. Maar we begrijpen dat de vraag: Hoe werkt een kassa?’ daar niet volledig mee is beantwoord.

Onze horecakassa’s zijn uitgerust met tal van functionaliteiten die volledig zijn afgestemd op de diverse activiteiten binnen de horecabranche, zoals het tafelplan, het boeken van tafels, omboeken, splitsen, telefonische orders verwerken en afhaal bestellingen boeken. De functionaliteiten die specifiek gelden binnen jouw bedrijf, zijn eenvoudig in te richten. De kassa’s zijn voorzien van een overzichtelijk 15 inch touchscreen, een onbeperkte software licentie en je hebt keuze tussen een interne- of externe bon-printer. De kassa’s zijn uit te breiden met verschillende soorten gebruiksvriendelijk randapparatuur, zoals een pinapparaat, een printer voor kassabonnen of kassalades.

Hoe werkt een kassa op afstand?

Het systeem is locatieonafhankelijk. Op elk moment kun je vanaf elke locatie het systeem via de Cloud beheren. Als ondernemer of manager heb je 24/7 met een druk op de knop real time informatie tot je beschikking, getoond in rapportages, en heb je toegang tot klant- en artikelbeheer. Vanachter je eigen pc is het zeer eenvoudig om prijzen of groepen aan te passen. Deze worden direct gesynchroniseerd met het horeca kassasysteem. Terwijl de kassa voor het personeel via het touchscreen scherm een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke bestel- en afreken functie is, is de kassa voor de ondernemer en de controlerende instanties een sluitend administratief programma dat bijdraagt aan overzicht, een efficiënte boekhouding, snelle mogelijkheden om bij te sturen, én voldoe je aan de verplichtingen die de Belastingdienst aan jouw horecabedrijf stelt. Door de controlemodule aan te sluiten op de black box ontvang de Belastingdienst de gewenste gegevens. De gebruikte software maakt automatisch de verplichte dagelijkse rapportages. Daaraan gekoppeld is het eenvoudig om de btw-aangifte in te vullen.

Gratis demo als antwoord op je vraag: ‘Hoe werkt een kassa?’

Wil je zelf ervaren hoe onze smart horeca kassa werkt? Onze gratis online demo geeft antwoord op al je vragen. Via het aanvraagformulier kun je jezelf aanmelden. Hierop ontvang je binnen één werkdag een mail met daarin de bevestiging van je gewenste datum en tijdstip. In de mail staat een link. Je start de demo door het klikken op deze link en het invoeren van de ID-code die in de mail staat. Je beeldscherm toont de Horeca kassa en geeft je binnen 30 minuten antwoord op de vraag ‘hoe werkt een kassa, en is het iets voor mij?’

Kan ik een horeca kassa leasen?

Onze horeca kassa’s zijn speciaal ontwikkeld voor het restaurant, het café, de lunchroom, de snackbar, enz. enz. Ze hebben een gebruiksvriendelijke touchscreen zodat alle medewerkers er snel mee kunnen werken. Als ondernemer heb je toegang tot de backoffice en daarmee altijd en overal toegang tot de kassa. Via de Cloud kun je op elk moment gewenst moment, en vanaf elke locatie, gegevens opvragen De software van de kassa stelt je in staat om producten toe te voegen, prijzen te wijzigen, en rapporten uit te draaien zoals dag-, week,- of maandomzetten. De horeca kassa geeft een moderne uitstraling, zorgt ervoor dat personeel snel kan werken en biedt dankzij veilige en op maat te maken software een totaaloplossing plus geoptimaliseerd controlemechanisme dat niet meer weg te denk is binnen het moderne horecabedrijf.

Horeca kassa leasen, niet altijd de beste optie

Ons kassasysteem met externe bon-printer is één van de goedkoopste (zo niet dé goedkoopste) op de Nederlandse markt in zijn soort. Voor nog geen € 1.290,- heeft een uitgebreid kassasysteem met een onbeperkte software licentie en een externe (productie) bon-printer. De kassa wordt bediend via een 15 inch touchscreen. Om zo concurrent te kunnen zijn moet je keuzes maken. Daarom kunt u bij ons geen horeca kassa leasen. We hebben ervoor gekozen daar een zeer aantrekkelijke aanschafprijs tegenover te stellen!

Gratis online demo kassasysteem

Voor de meeste horecabedrijven is een kassasysteem met keurmerk verplicht. We kunnen ons voorstellen dat je als horecaondernemer de vraag stelt of je moet investeren in koop of in een horeca kassa leasen? Een horeca kassa leasen brengt extra kosten met zich mee. Kosten die wij liever terugvoeren naar een erg aantrekkelijke aanschafprijs.

We overtuigen je graag waarom een horeca kassa leasen niet altijd de beste optie is. Aan de hand van een gratis online Demo, die thuis of in je bedrijf uit te voeren is, kun je zelf de vele mogelijkheden van onze horeca kassa ervaren. Het afrekensysteem heeft efficiënte functies, is eenvoudig in gebruik en op afstand te beheren. Daarnaast zijn er diverse backoffice functies toe te voegen zoals artikelbeheer, rapportages, debiteuren- en klantbeheer en E-mail verkeer. Elke functie is specifiek ontwikkeld om optimaal aan te sluiten op de eisen en behoeften binnen de horecabranche. Meer weten? Vraag dan vandaag nog je gratis demo aan.

Kassasystemen voor de horeca vergelijken

Heeft u een horecaonderneming met op jaarbasis plus € 25.000 omzet aan geserveerde maaltijden? Dan stelt de Belastingdienst u verplicht te werken met een kassa met het keurmerk ‘Het Betrouwbaar afrekensysteem’. Ook horecaondernemers zonder verplichting tot de aanschaf van een gecertificeerde kassa kiezen op basis van de vele voordelen steeds vaker voor een smart horeca kassa. Vanwege de professionele uitstraling en de winst die zich uitbetaald in snelheid van werken en het via software  professionaliseren van bedrijfsprocessen.

Kassasystemen horeca vergelijken

Wie kassasystemen voor de horeca gaat vergelijken krijgt in de eerste plaats te maken met een aantal termen. Die leggen we graag voor je uit. Onze smart horecakassa heeft een 15 inch touchscreen voor snelle screening en gebruiksvriendelijkheid. ‘Inside’ heeft de kassa een controlemodule, de black box. Een smartcard (VAT Signig Card) maakt onderdeel uit van de black box, en is geregistreerd bij de Belastingdienst. Het geregistreerd kassasysteem met black box bestaat daarmee uit 2 onderdelen: een kassasysteem en de controlemodule (black box). Controle richting de Belastingdienst vindt plaats door de controlemodule aan te sluiten op de black box. De gebruikte software maakt automatisch de verplichte dagelijkse rapportages. Daaraan gekoppeld is het eenvoudig om de btw-aangifte in te vullen.

Kassasystemen horeca vergelijken? Let op:

 • Keurmerk
 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Kostenbesparende tools
 • Prijs- kwaliteit verhouding

 

Ons smart kassasystemen voor de horeca zijn ontwikkeld op basis van onderzoek binnen de bedrijfstak en branche gerelateerde vraagstukken en behoeften. Samen met de jongste mogelijkheden op technologisch gebied ontstonden kassasystemen die naadloos aansluiten op de specifieke eisen van de horecabranche. Eenvoudige bediening bijvoorbeeld, is een harde eis. Elk personeelslid dat werkt met onze kassasystemen heeft een eigen inlogcode. De gebruikte software maakt het boeken van tafels, splitsen, omboeken en het berekenen van wisselgeld eenvoudig, controleerbaar en overzichtelijk.

Naast dat het personeel er snel en betrouwbaar mee moet kunnen werken, moet de smart kassa de administratieve taken van de ondernemer of manager vereenvoudigen. Let bij het kassasystemen voor de horeca vergelijken op de software en backoffice mogelijkheden zoals artikelbeheer, rapportages, E-mail en klantbeheer. De kassasoftware is het administratieve hart van de onderneming. Gebruiksvriendelijkheid en doelgerichtheid is ook hier van belang. Onze software is eenvoudig in gebruik voor afreken doeleinden, maar is ook voorzien van efficiënte functies voor een overzichtelijk financieel beheer welke op afstand toegankelijk is door in de Cloud te werken. De standaard X en Z rapporten zijn per dag, week en maand op te vragen. Z rapporten worden automatisch per mail verstuurd en er zijn opties voor rechtstreekse verbinden met backoffice, bijvoorbeeld voor klantbeheer.

Last but not least wilt je in je vergelijkend onderzoek natuurlijk weten wat een smart kassa voor de horeca kost.

Met een prijs van € 1289,- heeft u bij ons een smart kassasysteem met externe printer en onbeperkte licenties. Vergelijk dit gerust met andere aanbieders. U zult  merken dat we daarmee één van, en zo niet dé goedkoopste zijn.

Zelf online uitproberen

Ben je na theoretische kassasystemen voor de horeca vergelijken toe aan het echte werk? Vraag dan meteen, vrijblijvend en kosteloos een online demo aan. Met deze gratis demo, die je vanuit huis of je bedrijf kunt uitvoeren, weet je binnen 30 meer over de mogelijkheden. De online demo is aan te vragen via het reserveringsformulier. Binnen 1 dag ontvang je een mail met daarin de bevestiging van je gewenste datum en tijdstip. Via de meegezonden link en ID-code kom je in de omgeving van onze smart horeca kassa en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Geregistreerd kassasysteem horeca

Nieuwe horeca kassasystemen zijn voorzien van gespecialiseerde software die aansluit op de specifieke (administratieve) behoeften zoals die gelden binnen de horecabranche.  Een  ‘geregistreerd kassasysteem horeca’ betekent dat de kassa het keurmerk ‘Betrouwbaar afrekensysteem’  heeft.  Sinds 2015 zijn de meeste horeca bedrijven verplicht te werken met een geregistreerd kassasysteem. Deze ‘anti sjoemel’ systemen mogen dan een verplicht karakter hebben, ze zijn daarmee niet minder interessant voor ondernemers. Dankzij slimme software bieden de systemen, naast automatische verzending van bepaalde administratieve gegevens (BTW) naar controlerende instanties, ondernemers tal van handige tools om het bedrijf efficiënt en kostenbesparend te managen.

De Belastingdienst en het geregistreerd kassasysteem horeca

Even terug naar de tijd dat het kassasysteem binnen de horeca bestond uit een bierviltje en een lade; gezellig, maar het droeg bij aan (BTW) fraude en daarmee aan het imagoprobleem van de branche. Met de komst van software en betaalbare, slimme kassa’s stelt de Belastingdienst sinds 2015 striktere eisen aan de administratieve verplichtingen van horecaondernemers. De Belastingdienst is met name geïnteresseerd in BTW en de overeenstemming tussen inkoop en verkoop. Voor horecabedrijven, die (seizoengebonden) te maken kunnen hebben met snel wisselend personeel, is het een groot voordeel om met een kassasysteem te werken dat dankzij slimme software en gebruiksvriendelijkheid foutmarges in de administratie verkleint. Op elk gewenst moment kan een boekhoudkundige controle plaatsvinden met de real time stand van zaken. Sterker, het is een wettelijke eis dat een kassasysteem de gegevens (digitaal) bewaard zodat elke transactie te achterhalen is. Dat maakt de kassa tot slagader van de horecaonderneming. Vanuit de het kassasysteem vloeit de administratie door richting belastingaangifte.

Voldoet je kassasysteem aan de eisen van de Belastingdienst?

Een geregistreerd kassasysteem voor de horeca ook wel de witte kassa genoemd is niet alleen een moderne manier van bedrijfsvoering voor de ondernemer, maar ook een controlemechanisme van de Belastingdienst om fraude in de horeca tegen te gaan. Een ‘geregistreerd kassasysteem horeca’ is een gecertificeerde kassa die alle transacties vastlegt en bewaard, zonder dat daarin wijzigingen kunnen worden aangebracht. Een geregistreerd kassasysteem horeca heeft een controlemodule (de black box) en een VAT Signig Card (smartcard) die geregistreerd staan bij de Belastingdienst. Het doel is; minder administratie rompslomp voor de ondernemer en meer transparantie richting de Belastingdienst.

Keurmerk ‘Het Betrouwbare Afrekensysteem’

De Belastingdienst hecht bij toezicht en controle waarde aan een kassasysteem dat het keurmerk ‘Het Betrouwbare afrekensysteem’ draagt. Maar dat is niet het enige argument om een geregistreerd kassasysteem voor de horeca te kopen. Als ondernemer kies je met een dergelijke kassa voor een grote mate van professionalisering, voor overzicht en een snelle manier van acteren op de werkvloer. Geholpen door een jarenlange expertise in betaalsystemen hebben wij speciaal voor de horecabranche een snelle, veilige kassa ontwikkeld die het keurmerk mogen dragen. Geavanceerde software communiceert met controlerende instanties en verbindt de processen aan de voor- en achterkant van het bedrijf voor een optimaal gebruiksgemak en helder inzicht in rapportages.

Goedkoopste geregistreerd kassasysteem horeca

Onze kassasystemen hebben het ‘Betrouwbare afrekensysteem’ keurmerk en zijn voorzien van een overzichtelijk 15 inch touchscreen, een onbeperkte software licentie en je hebt keuze tussen een interne- of externe bon-printer. De kassa is volledig afgestemd op het gebruik in de horecabranche en is eenvoudig naar de eigen bedrijfs- en gebruiksbehoefte in te delen. En als laatste nog iets waar we eigenlijk mee zouden moeten beginnen: Ons kassasysteem voor de horeca met externe printer is  met een prijs van nog geen € 1290,- een van de goedkoopste in zijn soort in Nederland!

Geïnteresseerd in onze betrouwbare kassasystemen of wil je deze in een demo uitproberen? Neem dan vrijblijvend contact op via of ons contactformulier. Je ontvangt een inlogcode en kunt vanaf elke pc inloggen. Binnen 30 minuten heb je antwoord op al je vragen.