Kassasysteem horeca

Kassasystemen met interne en externe bonprinter

Kassasysteem voor de horeca

Ons geavanceerde kassasysteem voor de horeca heeft een veelzijdigheid aan opties. Deze opties zullen zorgen voor een optimaal gebruiksgemak voor nu en in de toekomst. De kassa is volledig afgestemd op het gebruik in de horecabranche en is eenvoudig naar jouw gebruiksbehoefte in te delen. Onze smart horeca kassa is het verlengstuk van jouw bedrijf.

Wij bieden twee modellen kassasystemen aan:

Kassasysteem met externe bonprinter

Dit is het goedkoopste kassasysteem in zijn soort in Nederland.

Voor een eindprijs van € 1.286,00 heb je de beschikking over een zeer geavanceerd kassasysteem dat voorzien is van:

Kassasysteem horeca inclusief externe bonprinter

Voor deze prijs krijg je een kassa met:

  • een 15 inch touchscreen;
  • een onbeperkte software licentie;
  • een externe (productie) bonprinter;

Onze kassasystemen voor de horeca zijn voorzien van het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen. Dit keurmerk geeft zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede financiële bedrijfsvoering en administratie.

 
 
 

Waarom ons horeca kassasysteem kopen?

Een kassasysteem kun je zien als de aorta van je bedrijf. De moderne kassa’s zijn niet alleen afrekensystemen maar geven je ook inzicht in bedrijfsgegevens, voorraadbeheer en andere rapportages. Om deze gegevens correct te houden is het van belang dat de kassa gebruiksvriendelijk en eenvoudig op maat in te richten is.

Ons smart horeca kassasysteem sluit hierbij volledig aan. Ons geavanceerde horeca kassasysteem is ontwikkeld op basis van ervaringen in de horecabranche en voorzien van de nieuwste technologieën die volledig aansluiten op de wensen en eisen van deze bedrijfstak.

De kassa is voor iedereen eenvoudig en snel te bedienen, één van de belangrijkste eisen in de horeca. Daarnaast is de kassa volledig afgestemd op de horecabranche met functionaliteiten voor het boeken van tafels, de rekening per tafel, omboeken, splitsen en afhaal bestellingen. Daarnaast kun je vanzelfsprekend ook zelf groepen aanmaken om het afrekensysteem volledig aan te passen naar jouw zaak.

Ook administratief gezien zal het kassasysteem jou veel werk uit handen nemen. De kassa zal jou voorzien van een grote hoeveelheid overzichten en rapportages. Daarnaast heb je zelf op afstand overzicht op je debiteurenbeheer en je omzetgegevens.

Met ons horeca kassasysteem ben jij klaar voor de toekomst!

Kassasysteem kopen

We kunnen ons voorstellen dat je het bovenstaande eerst wil zien en dan pas gaat geloven. Wij begrijpen dat volledig en bieden jou dan ook de mogelijkheid om zelf ons kassasysteem te ervaren. Dit kun je online doen in een vrijblijvende demo waarbij je direct al jouw vragen kunt stellen aan één van onze medewerkers. Via deze link kun je de GRATIS ONLINE DEMO aanvragen.

Heb je nog vragen om mogelijk een horeca kassasysteem te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag verder.

Op deze manier kun je snel en eenvoudig achter je pc artikelen, groepen toekennen of prijzen aanpassen. Zo ook debiteuren in je kassa zetten. Dit alles wordt dan direct gesynchroniseerd met het horeca kassasysteem, waardoor dit niet perse op locatie hoeft te gebeuren. Denk je dat deze kassa geschikt is voor je onderneming dan kun je een gratis online demo aanvragen op deze website. Wij leggen je de functies rustig uit en kunt dan direct vragen stellen wanneer je iets niet begrijpt. Zo kun je gelijk zien of dit horeca kassasysteem het juiste is voor uw onderneming. Heb je nog vragen om mogelijk een horeca kassasysteem te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!