Kassasysteem horeca

Kassasystemen met interne en externe bonprinter

Kassasysteem voor de horeca

Het horeca kassasysteem biedt veel opties waarmee jij jouw onderneming klaar maakt voor de toekomst. Wij bieden twee modellen kassasystemen aan:

Kassasysteem met externe bonprinter

Kassasysteem horeca inclusief externe bonprinter

Met een prijs van € 1.286,00 bieden wij je een nieuw kassasysteem horeca aan. Dit is tevens het goedkoopste kassasysteem van Nederland!

Voor deze prijs krijg je een kassa met:

  • een 15 inch touchscreen;
  • een onbeperkte software licentie;
  • een externe (productie) bonprinter;

De genoemde prijs is de eindprijs. Het horeca kassasysteem wordt uitsluitend geleverd met het keurmerk Betrouwbare Afrekensysteem. De kassa wordt zoals hierboven omschreven geleverd.

 

Kassasysteem met interne bonprinter

Kassasysteem inclusief interne bonprinter

Met een prijs van € 1.399,00 bieden wij je een nieuw kassasysteem aan. Dit is tevens de goedkoopste kassa van Nederland!

Voor deze prijs krijg je een kassa met:

  • een 15 inch touchscreen;
  • een onbeperkte software licentie;
  • een interne (productie) bonprinter;

De genoemde prijs is de eindprijs. Het Horeca Kassasysteem wordt uitsluitend geleverd met het keurmerk Betrouwbare Afrekensysteem. De kassa wordt zoals hierboven omschreven geleverd.

Let Op! Er is geen abonnement voor een servicecontract inbegrepen. Wil je een servicecontract dan bieden wij je graag een gepaste service & support overeenkomst.

Download de specificaties van de kassa.

Waarom onze horeca kassasysteem kopen?

Wij bieden een kassasysteem horeca waarmee jij jouw onderneming klaarmaakt voor de toekomst. Het kassasysteem is gemakkelijk en eenvoudig zelf in te richten. Hoofdgroepen, groepen, artikelen, supplementen en extra teksten zijn eenvoudig toe te kennen aan groepen. Ook het invoeren en beheren van debiteuren is eenvoudig. Met functies als tafels boeken, omboeken, splitsen, nota tafel enzovoort. Met verdere functies als lade open, bon aan/uit, corrigeren van artikelen, afhaalbestellingen, rapportages van dag/week en maand, kortingen is dit het juiste kassasysteem voor de horeca.  Ook is het mogelijk je kassa te beheren in de cloud. Zo zijn er verschillende opties om af te sluiten zoals bijvoorbeeld, artikelbeheer, klantbeheer en rapportage.

Op deze manier kun je snel en eenvoudig achter je pc artikelen, groepen toekennen of prijzen aanpassen. Zo ook debiteuren in je kassa zetten. Dit alles wordt dan direct gesynchroniseerd met het horeca kassasysteem, waardoor dit niet perse op locatie hoeft te gebeuren. Denk je dat deze kassa geschikt is voor je onderneming dan kun je een gratis online demo aanvragen op deze website. Wij leggen je de functies rustig uit en kunt dan direct vragen stellen wanneer je iets niet begrijpt. Zo kun je gelijk zien of dit horeca kassasysteem het juiste is voor uw onderneming. Heb je nog vragen om mogelijk een horeca kassasysteem te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!