Kassasysteem café

Kassasysteem voor café

Aan de voorkant draait het in je café om gastbeleving, goede producten en een prettige sfeer. Bedrijfsmatig gezien draait het om omzetsnelheid, overzicht, snel kunnen aanpassen, routing, gebruiksgemak voor je personeel, en een administratie waar de Belastingdienst voor op de koffie kan komen. Een kassasysteem voor het café, speciaal afgestemd om de specifieke behoeften van jouw horecabedrijf helpt je om beter en overzichtelijker te ondernemen.

Een afgestemd kassasysteem voor jouw café

Of je een dagzaak hebt, 24/7 voor je gasten klaarstaat of het bij het nachtleven houdt, voor elk café geldt dat snelheid zorgt voor tevreden klanten en een goede omzet. Een afgestemd kassasysteem voor het café is daarbij leading. Een easy touche systeem, ingesteld op jouw productgroepen, zorgt ervoor dat je personeel zonder al te veel omhaal kan doorgaan met mixen, shaken en tappen. Elke van je bartoppers heeft een eigen inlogcode, en wil je weten hoe het je team na het laatste rondje heeft gescoord, dan is een druk op de knop voldoende voor een rapportage.

Het kassasysteem voor het café is ontworpen om mee te werken. Zowel aan de voorzijde van je bedrijf als aan de achterzijde. Heeft je personeel in alle hectiek en gezellige drukte te maken met een ‘Going Dutch’ gezelschap? Geen probleem, het kassasysteem voor het café is voorzien van software die het mogelijk maakt om snel en efficiënt rekeningen te splitsen. Wat ook geldt voor de bedrijfsmatige kan van de rekeningen. Als ondernemer kun je op afstand, werkend in de Cloud, direct prijzen aanpassen. Handig voor je Happy Hour! De wijzigingen worden direct gesynchroniseerd met het systeem, zodat het alleen om dubbele drankjes gaat en niet om het dubbel checken van je boekhouding.

Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor café

Het kassasysteem voor het café is dankzij de afgestemde gebruiksmogelijkheden niet alleen een efficiënt bestel- en afrekensysteem, maar geeft ook inzicht in bedrijfsgegevens waardoor je als ondernemer enerzijds snel kunt schakelen en bijsturen en anderzijds minder omkijken hebt naar een kloppende administratie. Ons geavanceerde kassasysteem voor het café is ontwikkeld op basis van ervaringen in de horecabranche en voorzien van de nieuwste technologieën die volledig aansluiten op de wensen en eisen van deze bedrijfstak.

Ons kassasysteem voor het café heeft het keurmerk ‘Het Betrouwbaar afrekensysteem’. Alle transacties  worden vastgelegd en bewaard. Het geregistreerde gedeelte bestaat uit controlemodule, de black box, en een VAT Signig Card (smartcard). Deze zijn geregistreerd bij de Belastingdienst. Controle richting de Belastingdienst vindt plaats door de controlemodule aan te sluiten op de black box. De gebruikte software maakt automatisch de verplichte dagelijkse rapportages. Daaraan gekoppeld is het eenvoudig om de btw-aangifte in te vullen.

Gratis demo

Wil je ons kassasysteem voor het café uittesten en de vele gebruiksvriendelijke instellingen en mogelijkheden zelf ervaren? Dat kan door vandaag nog een gratis online demo aan te vragen. Na aanvraag ontvang je binnen een 1 dag per mail een inlogcode en verder uitleg. Je kunt vanachter je eigen pc aan de slag, en ons team staat klaar voor al je aanvullende vragen met betrekking tot de horeca kassa.