Kassasysteem hotel

kassasysteem horeca

Hospitality is mensenwerk. Oprechte klantvriendelijkheid is één van de sterkste troeven om van gasten vaste gasten te maken. Waar hospitality en technologie samenkomen ontstaat ruimte. Ruimte om te doen waar het in de hotellerie om draait: gasten een topbeleving geven waarvoor ze terugkomen. Gebruiksvriendelijke en moderne smart kassasystemen voor hotels hebben tal van efficiënte applicaties waarmee bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden. Tijdsbesparing is slechts één van de voordelen. Tijd die besteedt kan worden om met een stralende lach gasten in de watten te leggen.

Technologie verwerkt in uw kassasysteem voor het hotel

De nieuwste kassasystemen voor hotels zijn technologisch stukje gereedschap en gelijktijdig kun je ze zien als het kloppend hart van de onderneming. Het afrekensysteem en het bestelsysteem hebben efficiënte functies, zijn eenvoudig in gebruik en op afstand te beheren. Daarnaast bieden kassasystemen voor hotels diverse backoffice producten. Speciale hotelsoftware koppelt terras, banqueting, restaurant en hotelbar en bewerkt deze voor uw administratie en controlerende instanties. Een real time rapportage nodig? Dankzij Cloud technologie is een druk op de knop voldoende om beschikking te hebben over de meest recente cijfers zoals de actuele omzet, dagomzet, bestelbeheer en debiteurenbeheer.

Op de kassa of in de backoffice kan het artikelbeheer uitgevoerd worden. De wijzigingen worden op dezelfde manier ingevoerd als op het afrekensysteem. Denk hierbij aan het werken met hoofdgroepen, prijswijzigingen, voorraad aantallen ingeven of wijzigen, keukenberichten beschrijven, hardlopers noteren, omzet per dag, afdeling en periode, brutomarge rapport, enz. enz.

Snoepje op het hotelkussen

We hebben goed gekeken naar de bedrijfsbehoeften binnen de hotelbranche. Op basis daarvan is een afrekensysteem en administratie systeem ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op deze bedrijfstak. Onze kassasystemen voor hotels zijn compleet en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Alle functies zijn eenvoudig via een 15 inch touchscreen te bedienen. Daarnaast, en dat is het snoepje op het hotelkussen, is zijn onze kassasystemen voor hotels zeer betaalbaar.

Kassasystemen voor hotels geven controle

Kassasystemen voor hotels geven controle, op de werkvloer, in de keuken en in het managementkantoor. Belangrijk is dat het kassasysteem voor hotels van uw keus het keurmerk voor ‘Het Betrouwbaar Afrekensysteem’. Dit keurmerk geeft zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede financiële bedrijfsvoering en administratie. Door de controlemodule aan te sluiten op de black box ontvang de Belastingdienst de gewenste gegevens. De gebruikte software in smart kassasystemen voor hotels maakt automatisch de verplichte dagelijkse rapportages. Op elk gewenst moment kan een boekhoudkundige controle plaatsvinden met de real time stand van zaken. Daaraan gekoppeld is het eenvoudiger om de aangifte in te vullen.

Gratis testen

Hoteleigenaren en hotelmanagers die het kassasysteem voor hotels willen uitproberen overtuigen we graag via onze gratis Demo. Via een inlogcode die we per mail toezenden krijg je toegang tot het systeem en beantwoorden we al je vragen. Je kunt de Demo kassa horeca aanvragen via het contactformulier, via info@multicard.nl of door te bellen met 0186 – 63 65 30.