Kassasysteem lunchroom

kassasysteem voor lunchroom

De lunchroom is sterk onderhevig aan piekmoment. Wanneer anderen pauzeren, moet jij scoren. Een afgestemd kassasysteem voor de lunchroom maakt het je personeel makkelijker om snel te werken en omzet te maken. Het kassa- en controlesysteem is voorzien van een 15 inch touchscreen scherm. Productgroepen zijn eenvoudig in te voeren en elke lid van je team heeft een eigen inlogcode. Het totale systeem is afgestemd op een optimale registratie en verwerking. Als ondernemer kun je op afstand, werkend in de Cloud, direct prijzen aanpassen. De wijzigingen worden direct gesynchroniseerd met het systeem. Controle richting de Belastingdienst vindt plaats door de controlemodule aan te sluiten op de black box. De gebruikte software maakt automatisch de verplichte dagelijkse rapportages. Daaraan gekoppeld is het eenvoudig om de btw-aangifte in te vullen.

Kassasysteem voor lunchroom; meer controle, meer gemak

Elke horecabedrijf dat op jaarbasis meer dan € 25.000, – omzet genereerd aan het serveren van maaltijd is sinds 2015 wettelijk verplicht tot de aanschaf van een kassa met ‘Het Betrouwbaar afrekensysteem’. Dit type kassa werd een eis om gesjoemel, met name op het gebied van BTW aangiften, terug te dringen. Daarnaast was het een wens om ondernemers op een eenvoudige manier meer real time inzicht te geven over de behaalde bedrijfsresultaten. Dit geeft ondernemen binnen de bedrijfstak meer kans van slagen.

Verplichtingen zijn niet altijd favoriet bij ondernemers. Daarom noemen we vooral graag de voordelen die de smart kassa horecaondernemers heeft gebracht. Moderne smart kassasystemen beschikken over de juiste software om van het kassasysteem een uitgelezen en toegespitst kassasysteem voor de lunchroom te maken. De kassa is niet uitstluitend een afrekensysteem. Het geautomatiseerde kassasysteem voor de lunchroom is het administratieve hart van de onderneming dat ervoor zorgt dat er meer tijd is voor de gast, de gastbeleving, het product en het in de markt zetten daarvan. Het kassasysteem voor de lunchroom draagt dankzij afgestemde software bij aan beter ondernemer.

Wat kost een kassasysteem voor de lunchroom?

Voor een eindprijs van € 1.286,00 heb je de beschikking over een zeer geavanceerd kassasysteem voor de lunchroom dat voorzien is van een 15 inch touchscreen, een onbeperkte software licentie en een externe (productie) bon-printer. De software is costume made af te stemmen op de ondernemersbehoeften van jouw lunchroom, waaronder een eigen keuze in afrekenvorm, tafelplattegrond en tafelfuncties, berekenen van wisselgeld, bediendewissel, aparte bediende X of Z rapporten en opties voor hardloopscherm. Met een simpel druk op de knop geeft de software de dagelijkse X en Z rapporten per dag, week en maand weer en verstuurd Z rapporten automatisch per mail. Daarnaast kent het systeem optie voor rechtstreekse verbinden met backoffice dat toegang geeft tot voorraadbeheer, debiteurenbeheer, E-mail functies en diverse rapportages.

Probeer het kassasysteem voor de lunchroom gratis uit

De kassasoftware van ons kassasysteem voor de lunchroom is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te beheren door de gebruikers. Wil je het kassasysteem voor de lunchroom zelf uitproberen en de vele gebruiksvriendelijke instellingen en mogelijkheden zelf ervaren? Dat kan door vandaag nog een gratis online demo aan te vragen. Na aanvraag ontvang je binnen een 1 dag per mail een inlogcode en verder uitleg. De demo laat je in minder dan 30 minuten kennismaken met de mogelijkheden en geeft antwoord op vragen.