Kassasysteem restaurant

kassasysteem restaurant

Je wil je restaurant tot een succes maken. Je wilt goed personeel en prima producten. Alles moet kloppen. De gastbeleving, de menukaart, de gerechten, de routing, bediening en het contact met je leveranciers. Ook de Belastingdienst wil graag dat alles klopt. Daarom is het voor de meeste restaurants sinds 2015 verplicht om te werken met kassasystemen voor restaurants die voorzien zijn van het keurmerk ‘Het Betrouwbaar Afrekensysteem’. Onze kassa’s hebben dit keurmerk.

Smart kassasystemen voor restaurants zijn  ontwikkeld om besparend te werken. Tijdbesparend wegens bediengemak voor je personeel en omdat ze jouw veel administratieve rompslomp uit handen nemen. De slimme software is af te stemmen op precies die functionaliteiten die voor jouw onderneming belangrijk zijn. Naast dat het een bestel- en afrekensysteem is kun je denken aan functionaliteiten als het tafelplan, tafels boeken, menu’s invoeren, prijzen aanpassen en snelheid generen in de communicatie tussen de bediening en de keuken. Aan de achterzijde van je restaurant zorgen smart kassasystemen voor restaurants automatisch voor de juiste administratieve registratie, voor eigen rapportages en voor rapportages naar de controlerende instantie. Vandaaruit is het eenvoudig om een kloppende BTW aangifte te doen en daarmee controles of boetes te voorkomen.

Smart kassasystemen voor restaurants serveren hapklare rapportages

De prijs van het dagmenu aanpassen? Komt je chef met nieuw calculaties of een nieuwe kaart? Debiteuren toevoegen of op basis van inkoop- en verkoopgegevens onderzoeken hoe het staat met je derving? Door te werken in de Cloud kun je als ondernemer of restaurantmanager vanaf elke locatie rapportages opvragen en prijzen aanpassen. De wijzigingen worden direct gesynchroniseerd met het systeem. Je zwarte brigade kun je voorzien van een eigen inlogcode waardoor je activiteiten kunt monitoren. Weten wat afgelopen week je hardlopers en de piekuren waren zodat je snel kunt bijsturen op inkoop en bezetting?  En druk op de knop is voldoende om je de rapportages te geven die je nodig hebt.

Goedkoopste kassasystemen voor restaurants

Net als jij in je restaurant hebben ook wij gekozen voor een specifieke keuken. We houden onze menukaart beperkt, toegespitst op één branche: de horeca. Dit levert expertise op. Daarnaast zorgt focus ervoor dat we onze kassasystemen voor restaurants gunstig kunnen aanbieden. Voor nog geen € 1290,- beschik je over een zeer geavanceerd kassasysteem dat voorzien met 15 inch touchscreen, onbeperkte software licentie en een externe (productie) bon-printer.

Hiermee hebben de goedkoopste kassasystemen voor restaurants in zijn soort in huis.

Alstublieft, een gratis demo

We zijn er om je te helpen groeien en willen je graag overtuigen van de voordelen van onze smart kassasystemen voor restaurants. Probeer alle functionaliteiten die je binnen jouw restaurant nodig hebt gratis uit via onze online demo. Je logt aan de hand van een door ons verstrekte codes eenvoudig in vanaf je eigen pc. Onze medewerkers zullen gedurende deze demo direct al jouw vragen beantwoorden. Vraag de demo aan via het contactformulier, via info@multicard.nl of door te bellen met 0186 – 63 65 30.