Kassasysteem stadion

kassasysteem voor stadions

Concerten, wedstrijden en evenementen… Pieken en omzet genereren in korte tijdframes! Hollen of stilstaan, daar komt het op aan. Dan moet je kunnen vertrouwen op gebruiksvriendelijke afreken- en registratiesystemen. Kassasystemen voor stadions met gepersonaliseerde functionaliteiten, afgestemd op de specifieke behoeften van de horeca binnen het stadion.

Scoren met smart technologie

Voor de ontwikkeling van onze kassasystemen voor stadions hebben we goed gekeken naar de bedrijfsbehoeften waar deze tak van horeca om vraagt. Dit heeft geleidt tot smart kassasystemen met een zeer hoge gebruiksvriendelijkheid, zodat nieuw personeel en flexkrachten snel zijn ingewerkt. Alle functies worden bediend via een 15 inch touchscreen. Elke medewerker snapt het en kan er mee werken, waardoor fouten worden geminimaliseerd en snelheid wordt geoptimaliseerd.

Enkele punten om mee te scoren:

  • Kassasystemen voor stadions met keurmerk
  • We hebben de voordeligste kassa van Nederland
  • Eenvoudige bediening
  • Altijd en overal inzicht in je rapportages

Kassasystemen voor stadions met keurmerk

Het keurmerk ‘Het Betrouwbaar Afrekensysteem’ betekent dat je meer dan een kassasysteem koopt. Het systeem is niet alleen geschikt voor bestel- en betalingsverkeer. Het keurmerk geeft aan dat de smart technologie betaalverkeer, registratie, overzicht en controle combineert om een manier zoals de Belastingdienst dit graag ziet.

Een snel en efficiënt kassasysteem is een data verzamelplaats dat zorgt voor tijdbesparende oplossingen voor ondernemers en horecamanagers. Dit voordeel zit hem in bedieningsgemak voor je medewerkers waardoor omzetsnelheid wordt gegenereerd en foutmarges worden geminimaliseerd en in de administratieve registratie waarmee bedrijfsprocessen ad hoc overzichtelijk worden en kunnen worden bijgestuurd.

Overtuig je van de voordelen met een gratis demo

Ontdek hoe je onderneming kan groeien en je optimaal kunt pieken op de momenten wanneer dat moet dankzij smart kassasystemen voor stadions. Met onze gratis demo kun je alle functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid zelf uitproberen. Onze medewerkers zullen gedurende deze demo direct al jouw vragen beantwoorden. Na aanvraag ontvang je een inlogcode in je mailbox die toegang geeft tot de online demo omgeving. Je kunt inloggen vanaf je eigen locatie. De demo aanvragen voor een horeca kassa via het contactformulier, via info@multicard.nl of door te bellen met 0186 – 63 65 30.