Kies door te ervaren

Eenvoudige bediening voor je medewerkers
Wij helpen je kiezen door het zelf te ervaren! 

Met de Horeca kassa heb je een kassasysteem die speciaal is gemaakt voor je onderneming. Als geen ander weten we dat het hart van de onderneming de medewerkers zijn. Zij bieden je gasten een tevredenheidsgevoel waardoor ze vaker bij je terug zullen keren. Hierbij hoort tevens de kassa. De kassa moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn zodat elke medewerker deze gemakkelijk kan bedienen.

De ondernemer

Wij helpen je als ondernemer te ervaren en zo de juiste kassa te kiezen voor je onderneming door een online demo aan te bieden. Door middel van deze tool kun je op afstand kennis maken met ons product. Onze medewerkers laten graag de functies zien van de kassa door deze uit te leggen, zodat je jezelf als horeca ondernemer hierin terug vindt. Hierdoor is er mogelijk om direct vragen te stellen.

Iedere medewerker snapt het systeem

De Horeca kassa is een snelle, gemakkelijke en veilige oplossing voor je onderneming. De online demo is ervoor gemaakt zodat jij als ondernemer de kassa zelf kan ervaren. Om deze ervaring over te brengen aan je medewerkers is het belangrijk om de juiste uitleg te geven. Mochten je medewerkers vragen hebben over het gebruik van de kassa dan kunnen wij video’s toe sturen welke eenvoudig de belangrijkste elementen uitlicht voor je medewerkers.

Waarom je voor onze kassa kiest?
  • Kassa beschikt over het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen;
  • De voordeligste kassa van Nederland;
  • Eenvoudige bediening;
  • Niet meer hoofdrekenen;
  • Altijd en overal inzicht in je rapportages;