Randapparatuur

Verschillende soorten randapparatuur voor de kassa

Wanneer je buiten een bundel extra randapparatuur wilt bestellen of bijvoorbeeld een pin terminal nodig heeft, bieden wij het onderstaande aan.

Pin apparatuur 

Wij bieden pinterminals aan van Yomani. Met deze pinterminal kies je voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met de kassasoftware. De betaaloplossing is geschikt voor het betalen met betaalpas en creditcards. De volgende type creditcards worden geaccepteerd: VISA, MasterCard, Maestro. Je klanten ervaren contactloos betalen (Near Field Communication). De betaalapplicatie is volledig geïntegreerd in het pinpad en communiceert via internet met de Horeca kassa.

  • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen;
  • Eén kassa-/pinbon in één rapportage;
Geldlade

geldladeDe geldlade is een metalen geldlade, in de kleur zwart, voorzien van een standaard connector. De kassa wordt geleverd met een interne of externe bonprinter. Hierdoor wordt de geldlade gekoppeld aan de kassa en-/of printer waardoor er geen handbediening noodzakelijk is. De kassalade wordt bij bediening van de kassa automatisch voor je geopend. De kassalade bestaat uit:

  • 8 muntvakken met 4 bankbiljet vakken;
Printers 

Wij bieden een bonprinter/keukenprinter aan. Wij raden aan om in de keuken een aparte printer op te stellen, zodat je dan niet steeds de productiebon naar de keuken hoeft te brengen. Bij het aanschaffen van een keukenprinter komt er een bluetooth set bij. Dit in verband met de koppeling van de kassa.

  • 80 mm thermische printer met mes;
  • 300mm/seconde afdruksnelheid;
  • Grafische karakters beschikbaar (software gratis);

 

Wil je meer weten over bovenstaande randappartuur of vraag je je af of we nog meer kunnen bieden op het gebied van kassa apparatuur? Neem dan even contact met ons op.