Touchscreen kassa

kassasysteem voor lunchroom

Touchscreen kassa technologie

Touchscreen kassa

Onze kassa is voorzien van een touchscreen. Met deze touchscreen kassa technologie is het betaalsysteem door aanrakingen op het scherm te bedienen. Er hoeft dus geen toetsenbord of muis aangesloten te worden. Door het aanraken van het scherm zal een kleine hoeveelheid elektrische lading op de vinger overgaan. Deze lading zal een verandering in het elektrische veld veroorzaken die geregistreerd worden door sensoren.

Waarom een touchscreen kassa?

Touchscreen kassa technologie

Een touchscreen kassa technologie heeft zeer veel voordelen voor de horecabranche. Allereerst is een goed ingerichte touchscreen kassa eenvoudig en snel te bedienen, iets wat zéér belangrijk is in deze sector, waarin het vaak hectisch en druk kan zijn. Een bediening met een muis of toetsenbord neemt altijd meer tijd in beslag. Een snellere bediening geeft een hogere klanttevredenheid. Het zijn kostbare seconden in deze branche.

 

Veel mensen werken makkelijker met een touchscreen dan met een computer of toetsenbord. Veel mensen hebben een bepaalde vrees voor een computer en zijn bang dat ze de verkeerde knoppen indrukken, waardoor “het systeem in de war loopt”. Deze vrees is veel minder bij een touchscreen. Dit moderne systeem zal het werken met het betaalsysteem voor je personeel makkelijker maken.

Daarnaast scheelt het zeer veel ruimte. Onze  kassa neemt, mede door de touchscreen technologie, bijzonder weinig plaats in. Dit zou met een toetsenbord of muis wel anders zijn. Een touchscreen kassa is een alles-in-één oplossing. Ruimte is natuurlijk altijd erg waardevol in de meeste horecabedrijven en een net opgeruimde werkplek wordt natuurlijk ook op prijs gesteld. Daarnaast is onze  kassa een staand model. Hiermee verklein je de kans op schade door het beroemde glas water over het toetsenbord aanmerkelijk.

Een touchscreen kassa sluit ook volledig aan op de grootste vereiste voor een horeca onderneming, namelijk hygiëne. In een toetsenbord kan zeer snel vuil en viezigheid terecht komen, iets wat lastig te voorkomen is. Dit is natuurlijk een “no go” voor horeca bedrijven! Met een touchscreen kassa zul je dit probleem niet ervaren.

Onderaan de streep is de touchscreen kassa technologie een kostenbesparende investering. Het gebruiksvriendelijke systeem biedt mogelijkheden om er efficiënt mee te werken. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer ondernemers overgaan op dit systeem.

Een touchscreen kopen

Wil je eerst onze kassa uitproberen voordat je de keuze maakt om het touchscreen betaalsysteem te kopen? Daar hebben wij de mogelijkheden voor. Je kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvende online demo om het systeem uit te proberen en de voordelen te ervaren. Onze medewerkers kunnen al jouw vragen over ons touchscreen systeem beantwoorden. Via deze link kun je de GRATIS ONLINE DEMO aanvragen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen.